Brandwerende voorzieningen

Brandwerende voorzieningen van woningen en (openbare) gebouwen moeten voldoen aan de strenge eisen. Veiligheid gaat bij Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer boven alles. Wij hebben ons gespecialiseerd op de integratie van brandpreventie voorzieningen in uw woning of pand. Wij beschikken over een hecht partnernetwerk, zodat wij snel en kundig dit soort werkzaamheden uit kunnen voeren. De toe te passen materialen zijn allemaal voorzien van testrapporten en worden volgens voorschriften van de leverancier toegepast. Brandwerende voorzieningen zijn altijd nodig en worden helaas nog steeds onderschat.

Wij denken met u mee

Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer denkt graag met u mee om uw woning of bedrijfspand te voorzien van brandwerende voorzieningen. Heeft u nog vragen over brandpreventie, of brandwerende methodes en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? U kunt altijd contact met ons opnemen, zodat wij samen met u kunnen bedenken hoe wij uw pand veiliger kunnen maken.

Brandwerende voorzieningen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over brandwerende voorzieningen? Neem met de knop hieronder contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Buy now