Loodgieter

Loodgieter nodig? Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer hebben jarenlange ervaring met loodgieterswerk en is dé loodgieter voor bedrijven en particulieren. Wij installeren alle denkbare apparatuur, van verwarming tot aan gas en waterleiding. Wij houden rekening met de strenge normen op het gebied van veiligheid. Desgewenst is het mogelijk om onderhoud door ons te laten verrichten op dergelijk loodgieterswerk.

Onze loodgietersdiensten

Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer kan uiteraard alles leveren en plaatsen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor verwarmingssystemen, riolering, afvoer- gas- en waterleidingen, bitumen en EPDM daken, zinkwerk, koperen goten en sanitair. Wij denken graag met u mee en wij zetten graag uw eisen en wensen op papier, zodat wij samen met u een plan op uw budget kunnen opstellen. Geen enkel project is voor ons te gek. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

loodgieter

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze loodgieter en loodgieterswerk en wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen beteken? Neem met de knop hieronder contact met ons op en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

Buy now