Badkamer

Badkamer plaatsen, verbouwen of verwijderen? Uw badkamer is een essentieel onderdeel in uw huis en verhoogt uw woongenot. Van simpele badkamer tot aan uw privé ‘wellness center’, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Er is altijd een oplossing mogelijk, ook voor kleine ruimtes. Wij hebben ruim tien jaar ervaring met de verbouw van badkamers. Aannemersbedrijfmocking.nl en Afbouwbedrijf van der Veer denkt graag met u mee en adviseert u bij de aanschaf en verbouw van uw badkamer. Uw eisen en wensen vertalen wij in een plan op uw budget.

Alles voor een prachtige badkamer

Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer doet alles voor een prachtige badkamer. Wij kunnen het sanitair leveren, plaatsen en/of demonteren. Daarbij kunnen wij wand- en vloertegels eventueel voor u verwijderen of plaatsen. Natuurlijk kunnen wij uw elektra-, afvoer- en waterleidingen voor u omleggen. Bij ons kunt u ook terecht voor het stukadoren van plafonds en wanden, betegelen van vloeren, plaatsen van sanitair en badkamermeubelen en schilderwerk, zodat u zorgeloos van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

badkamer

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over badkamers, plaatsing en demontage van badkamers en/of sanitair? Neem met de knop hieronder contact met ons op.

Buy now