Toilet

Toilet plaatsen, demonteren of vervangen? Voor de kleinste kamer in uw huis zijn de keuzes van inrichting en ontwerp eindeloos. Wilt u een hangend toilet, een duoblok of een staande toiletpot? Is er ruimte voor een designfontein, of kan er zelfs een toiletmeubel worden geplaatst? Via onze leveranciers kunnen wij u alle mogelijke varianten aanbieden en Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer kan u adviseren bij de aanschaf ervan, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe toiletkamer.

Een toilet op elke gewenste plaats

Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer doet alles voor een prachtig toilet. Wij kunnen het sanitair leveren, plaatsen en/of demonteren. Daarbij kunnen wij wand- en vloertegels eventueel voor u verwijderen of plaatsen. Natuurlijk kunnen wij uw elektra-, afvoer- en waterleidingen voor u omleggen. Bij Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer kunt u ook terecht voor het stukadoren van plafonds en wanden, betegelen van vloeren, plaatsen van sanitair en badkamermeubelen en schilderwerk, zodat u zorgeloos van uw nieuwe toilet kunt genieten.
toilet

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het plaatsen, vervangen of demonteren van uw toilet? Neem met de knop hieronder contact met ons op.

Buy now