Toilet

Toilet plaatsen, demonteren of vervangen? Voor de kleinste kamer in uw huis zijn de keuzes van inrichting en ontwerp eindeloos. Wilt u een hangend toilet, een duoblok of een staande toiletpot? Is er ruimte voor een designfontein, of kan er zelfs een toiletmeubel worden geplaatst? Via onze leveranciers kunnen wij u alle mogelijke varianten aanbieden en Aannemersbedrijf Mocking kan u adviseren bij de aanschaf ervan, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe toiletkamer.

Een toilet op elke gewenste plaats

Aannemersbedrijf Mocking doet alles voor een prachtig toilet. Wij kunnen het sanitair leveren, plaatsen en/of demonteren. Daarbij kunnen wij wand- en vloertegels eventueel voor u verwijderen of plaatsen. Natuurlijk kan Aannemersbedrijf Mocking uw elektra-, afvoer- en waterleidingen voor u omleggen. Bij aannemersbedrijf Mocking kunt u ook terecht voor het stukadoren van plafonds en wanden, betegelen van vloeren, plaatsen van sanitair en badkamermeubelen en schilderwerk, zodat u zorgeloos van uw nieuwe toilet kunt genieten.
toilet

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het plaatsen, vervangen of demonteren van uw toilet? Neem met de knop hieronder contact met ons op.

Buy now