Dakkapel

Dakkapel op maat laten plaatsen? Dat is mogelijk! Een extra studeerkamer, een hobbyruimte of een kinderkamer is met een dakkapel betrekkelijk eenvoudig te realiseren. Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer zijn experts in het plaatsen van dakkapellen en doet dit al 15 jaar in Nederland.

Duurzaam

Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer gebruiken duurzame, onderhoudsarme materialen met een hoge isolatiewaarde en geeft 15 jaar garantie op materiaal en plaatsing. De dakkapellen worden op maat gemaakt en in één dag behang- en schilderklaar geplaatst.

Waarom een dakkapel van Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer?

Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer zijn gespecialiseerd in dakvensters, dakramen en dakisolatie. Wij plaatsen een dakraam binnen 1 dag wind- en waterdicht. De dakramen hebben een hoge isolatie waarde (dak RC 6.0 en wanden RC 4.0). U krijgt 15 jaar garantie. Ruime keuze in materialen en kleuren. Diverse stijlen, behang- en schilderklaar opgeleverd. Indien u wilt, nemen wij u ook de vergunningaanvraag uit handen.
dakkapel
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over dakkapellen en de plaatsing ervan? Neem met de knop hieronder contact met ons op en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

Buy now