Badkamer verbouwing

  Voor onze klant hebben wij een badkamer verbouwd. Zie de foto’s voor het mooie resultaat!

  Voordelen

  Badkamer plaatsen, verbouwen of verwijderen? Uw badkamer is een essentieel onderdeel in uw huis en verhoogt uw woongenot. Van simpele badkamer tot aan uw privé ‘wellness center’, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Er is altijd een oplossing mogelijk, ook voor kleine ruimtes. Wij hebben ruim tien jaar ervaring met de verbouw van badkamers. Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer denkt graag met u mee en adviseert u bij de aanschaf en verbouw van uw badkamer. Uw eisen en wensen vertalen wij in een plan op uw budget.

  Alles voor een prachtige badkamer

  Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer doet alles voor een prachtige badkamer. Wij kunnen het sanitair leveren, plaatsen en/of demonteren. Daarbij kunnen wij wand- en vloertegels eventueel voor u verwijderen of plaatsen. Natuurlijk kan Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer uw elektra-, afvoer- en waterleidingen voor u omleggen. Bij aannemersbedrijf Mocking kunt u ook terecht voor het stukadoren van plafonds en wanden, betegelen van vloeren, plaatsen van sanitair en badkamermeubelen en schilderwerk, zodat u zorgeloos van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

   

  Waarom Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer

  Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer adviseert u voor een badkamer en implementeert deze voor u. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen, verbouwen en verwijderen van badkamers. Neem contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

   

  Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem met de knop hieronder contact met ons op.

  Buy now