Lichtstraat plaatsen, isoleren, folie plaatsen, gipsen en afsmeren

  Voor onze klant hebben wij op zolder een dakraam geplaatst, de zolder geïsoleerd, folie geplaatst en moi afgewerkt. Op zolder is licht en frisse lucht nodig. Een dakraam is daarvoor een uitstekende toevoeging en maakt de zolderruimte en stuk leefbaarder.

  Waarom een dakraam plaatsen?

  Dakraam plaatsen om je zolder leefbaar te maken? Verstandige keuze. Op zolder heeft u licht en frisse lucht nodig. Een dakraam als daglichtsysteem is een uitstekende toevoeging aan uw huis. De specialisten van Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veerg hebben ruim tien jaar ervaring en kunnen u helpen bij de keuze van het meest geschikte dakraamsysteem. Wij kunnen uw eisen en wensen omzetten in een plan op uw budget. Elke type dakraam, zoals Velux en ROTO kan geleverd worden en vakkundig voor u worden gemonteerd. De dakramen hebben een hoge lichtdoorlaatbaarheid, geluidsreductie en een uitstekende isolerende werking. Het ventilatiesysteem zorgt voor een constante toevoer van frisse lucht bij een gesloten venster, zodat het verblijf op de zolder aangenaam is.

  Waarom Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer

  Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer plaatst dakramen van gerenommeerde merken door heel Nederland en doet dit vakkundig en snel voor een scherpe prijs. Wij hebben jarenlange ervaring. Neem contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

   

  Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem met de knop hieronder contact met ons op.

  Buy now