Schilderen

  Voor deze prachtige woning hebben wij een schilderwerkzaamheden binnenshuis verricht. De wanden hebben een frisse moderne kleur gekregen die past bij deze tijd. Zie de f0to’s voor het prachtige resultaat. Schilderen is zoveel meer dan het aanbrengen van een likje verf. Het vraagt om inzicht, kennis en geduld. Maar bovenal om liefde voor het vak. Schilderen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Een knap staaltje vakwerk waarbij het object niet alleen verfraaid wordt, maar ook beschermd wordt voor de elementen en van een langere levensduur geniet. Voor onze klant hebben wij delen van het huis weer in oorspronkelijke staat teruggebracht.

  Vakkundige schilder

  De schilders van Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer verstaan hun vak. Zij herkent de ondergrond, taxeren de staat van onderhoud en zien in één oogopslag wat er nodig is om het oppervlak weer in oorspronkelijke staat terug te brengen. Wij hechten niet alleen waarde aan goede spullen en materialen, maar ook aan belangrijke aspecten zoals gezondheid en veiligheid. Wij werken vakkundig en snel en wij kijken samen met u naar de beste oplossing. Aan de hand van uw eisen en wensen, maken wij een plan op uw budget.

  Waarom Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer

  Aannemersbedrijfmocking en Afbouwbedrijf van der Veer adviseren u voor schilders werkzaamheden en implementeert deze voor u. Wij hebben jarenlange ervaring met schilderen. Neem contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

   

  Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem met de knop hieronder contact met ons op.

  Buy now